De netcode van Street Fighter V het is vaak het onderwerp van verhitte kritiek van spelers op Capcom, ook echte mods gaan ontwikkelen om de bugs rond het beheer van de online matchmaking van de titel te omzeilen. Vorige maand, in feite, een gebruiker gepost op Reddit een tijdelijke oplossing die volgens veel rapporten de spelervaring zou hebben verbeterd.Street Fighter VDoor de laatste update van de titel lijkt Capcom zelf echter gemobiliseerd om dit probleem op te lossen, de betreffende mod uit te schakelen, de server een paar uur in onderhoud te sturen en vervolgens een deel van het werk van de gebruiker te integreren ALTIMOR in het spel. Dit wordt bevestigd door de producent van Street Fighter V zelf, Yoshinori Ono, op zijn Twitter-account:

SFV_Tweet_OnoHoe zit het met jou? Heb je de laatste update gedownload? Zo ja, is het probleem opgelost?