Zijn maaltijden scorso GTA IV, vierde hoofdstuk van de tijdreeks van Rockstar Gameskwam mysterieus verwijderd uit de winkel van Stoom en daarom onmogelijk om te kopen. Nou, de titel zal volgende maand weer beschikbaar zijn op zowel het Valve-platform als de Rockstar Launcher, maar met een klein offer.

GTA IV NicoDe nieuwe editie van de titel wordt compleet met alle beschikbare DLC's (met de mogelijkheid om een ​​upgrade uit te voeren in het geval u de titel in het verleden hebt gekocht), maar deze heeft geen online functie die (helaas) gekoppeld was aan Games voor Windows Live, service van Microsoft nu jaren gesloten. Bovendien heeft de verwijdering van deze functie niet alleen de toegang tot de multiplayer-modus van het spel uitgesloten, maar ook tot de leaderboards.

We nodigen u daarom uit om de pagina van uw vertrouwde digitale winkel in de gaten te houden in de maand maart. Nico Bellic kan elk moment in uw huis aankomen.