Red Dead Redemption 2, de nieuwste titel ontwikkeld door Rockstar Games, heeft onlangs de 29 miljoenen exemplaren verkocht en zijn populariteit blijft groeien. Volgens veel gebruikers is de modus echter Red Dead Online heeft nog steeds enkele problemen, tot op het punt dat het gepest wordt door zijn gebruikers.

Wat je ziet is een recreatie ontwikkeld dankzij Dreams, de sandbox-toolbox voor PlayStation 4 een paar dagen wegvroegtijdige toegang en vervolgens gepost op Reddit, waar hij begon te doen op internet. Het niveau herhaalt de centrale hub van de multiplayer van RDR 2, maar dan met één truc in het bijzonder: na een paar stappen verschijnt het scherm "verbinding met de server", een probleem dat de oorspronkelijke titel treft en al lange tijd onderwerp van discussie en kritiek is binnen de gemeenschap.