Eindelijk de nummerplaat van de first-person-shooter Crytek is ook geland Sony PlayStation 4. De lancering van die versie van Hunt: Showdown het gaat ook gepaard met de distributie van retailversies gewijd aan de Japanse console en Xbox One.

Crytek en Koch Media zijn verheugd aan te kondigen dat Hunt: Showdown beschikbaar is in fysieke versie voor PlayStation4 en Xbox.

Hunt: Showdown, een competitief first-person premiejachtspel, combineert de spanning van first-person shooters en survivalgames en verpakt deze elementen in een match-gebaseerd formaat. Maximaal tien spelers kunnen deelnemen aan elke wedstrijd die solo of in teams van twee kunnen spelen, terwijl ze strijden om griezelige Louisiana-moerasmonsters te verslaan, die sommige critici een unieke combinatie van PvP- en PvE-elementen hebben genoemd. Zodra een jachtmissie begint, worden spelers onmiddellijk een doelwit voor andere jagers op de kaart. Hoe hoger het risico, hoe hoger de beloning, maar een enkele fout kan alles kosten en de dood is permanent.
De titel was al verspreid voor de Microsoft-thuisconsole, maar alleen vandaag is het mogelijk omaankoop in fysieke versie.