En hier is het in al zijn glorie, de Nvidia's GPU met Cyberpunk-thema (zolang het intense geel je niet heeft verblind). Het gaat over een speciale editie van de RTX 2080 Ti grafische kaart. Je vraagt ​​je af hoeveel het kan kosten, het goede nieuws is dat je geen enkele cent hoeft te betalen. Om het te krijgen moet je deelnemen aan de Nvidia Twitter-wedstrijd. De GPU in kwestie wordt in slechts 200 exemplaren geproduceerd, waarvan er 77 bestemd zijn voor de competitie.

Het verhaal van deze glinsterende versie van de 2080 Ti is echt bijzonder. Het officiële Twitter-account van Cyberpunk 2077 vroeg: "Hé @ NvidiaGeForce, waarom maak je geen # Cyberpunk2077 limited edition GPU?" Waarop het officiële Nvidia GeForce-account antwoordde: "Blijf op de hoogte", samen met een wazig beeld van een gele grafische kaart.

Het Cyberpunk 2077-account "provoceerde" hen verder met "Oh kom op! Vertel ons niet dat je er nog nooit over hebt nagedacht ... "met het antwoord van Nvidia dat niet lang op komst was: een emoji met opgetrokken wenkbrauwen met een nogal tevreden en knipogend uiterlijk. In ieder geval werd het eindresultaat onthuld in de korte video die onderaan te bekijken is.

Het slechte nieuws is dat Italië niet behoort tot de landen die aan het initiatief kunnen deelnemen. Jammer inderdaad.

We herinneren je eraan dat Cyberpunk 2077 een van de weinige spellen is die ray tracing ondersteunt en vanaf september 2020 te koop zal zijn.