Slechts drie dagen zijn verstreken sinds de release in theaters Sonic - De film, maar de film is al geschiedenis ingegaan (en niet voor iets negatiefs zoals het oorspronkelijke ontwerp van de hoofdrolspeler). Alleen al in het weekend heeft de film dat inderdaad al gedaan ingebouwdin de VS, meer dan 60 miljoen dollar, die ook detective Pikachu overtreft die op 54,3 miljoen stopte en het vorige record vestigde.

Gezien het feit dat de productiekosten ongeveer 85 miljoen dollar bedragen, kunnen we ons voorstellen dat ze over een paar weken zullen worden gedekt: het vervolg is daarom zeer waarschijnlijk, aangezien dit al in de hoofden van de producenten zit. After Sonic - The Film e Detective Pikachuwe hebben Tomb Raider met Alicia Vikander en $ 23,6 miljoen in haar eerste week, gevolgd door Warcraft en zijn 24,1 miljoen.

Ondanks de vele kritiek en problemen die ons aan een middelmatige film hadden kunnen doen denken, vonden we in plaats daarvan een goed product (zoals u van ons kunt lezen recensie) en collecties die geschiedenis hebben geschreven. Sonic is niet zo gehaat als hij lijkt.