Quantic Dream in de afgelopen jaren heeft het een belangrijke positie verworven in de gelederen van de belangrijkste softwarehuizen ter wereld. Veel van het succes is zeker te danken aan deOndersteuning van Sony waardoor het mogelijk werd om grote titels als te maken Zware regenval e Detroit: Word Human.

In het afgelopen jaar is het Franse softwarehuis echter dat geweest open voor de pc-markt, verspreiden via Epic Store Games drie titels, tot nu toe exclusief PlayStation. Het lijkt er daarom op dat Quantic Dream is in staat om de publicatie van de spellen met zijn eigen benen te ondersteunen, en de CEO van het bedrijf kwam tussenbeide in deze kwestie David Cage:

“De afgelopen twee jaar waren uitzonderlijk. Het succes van Detroit: Become Human, de groei van een ongelooflijke community, de lancering van onze games op pc; dit zijn slechts enkele van de hoogtepunten. Voor het eerst in 23 jaar samenwerking met prestigieuze uitgevers, zijn we nu in staat om onze titels in eigen beheer uit te geven "

Het is niet duidelijk wat de toekomst van de ondertekende titels zal zijn Kooi, maar gezien de laatste gebeurtenissen die volgens ons waarschijnlijk zijn totale openheid voor de multiplatform, tenminste op de PC-markt.