In de afgelopen uren Klep ha Eindelijk in de afgelopen paar uur Klep hij heeft eindelijk officieel de releasedatum van Halfwaardetijd: Alyx, de nieuwe titel van de legendarische saga, volledig gebouwd voor virtual reality. de releasedatum van Halfwaardetijd: Alyx, de nieuwe titel van de legendarische saga, volledig gebouwd voor virtual reality. Ondanks het feitelijk wist terwijl de volgende op Steam zou aankomen Maart, was nog niet bekendgemaakt op de dag van de maand waarop Alyx zou worden vrijgegeven, tenminste tot vandaag. De game is daarom beschikbaar vanaf de volgende 23 maarten de ondersteunde viewers zijn: Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, Windows VR en Oculus Quest via Oculus Link.

Valve kondigde ook aan dat i bonus voor degenen die vooraf hebben besteld het spel zal worden verdeeld vanaf 2 maart, en onder deze vinden we: Home-omgevingen voor SteamVR op basis van de locaties van de game, evenals unieke skins en andere Half-Life: Alyx-thematische inhoud voor Counter-strike: wereldwijd offensief.