De beruchte CrossFire first-person shooter het wordt een film. Verscheidenheid in feite heeft onlangs gemeld dat Sony Pictures de rechten heeft verleend om een ​​film te maken op basis van de Smilegate-shooter, die door velen wordt beschouwd als een van de Meest populaire FPS.

Fast and Furious producer Neal Moritz produceerde de film, geschreven door Chuck Hogan. Hogan schreef ook het script voor de Benghazi-film 13 Erts. Zonder het boek te vergeten The Prince of Thieves, die Ben Affleck in de film aanpaste De stad, genomineerd voor een Oscar.

Tencent Pictures is co-financiering e coproduceren de film. De functie was eigenlijk aangekondigd in 2015, maar zoals het vaak in Hollywood gebeurt, gaat het vrij langzaam.

CrossFire werd al in 2007 uitgebracht en is inderdaad snel een spel geworden erg populair mede dankzij de groei in Azië. Smilegate meldt dat CrossFire momenteel meer dan heeft 650 miljoen gebruikers geregistreerd en bereikte een piek van 8 miljoen gelijktijdig verbonden gebruikers, waardoor het een van de meest indrukwekkende FPS ooit is.

We kennen de plot, cast of regisseur van de CrossFire-film nog niet en het is niet bekend of deze wereldwijd zal worden gepubliceerd of alleen in Azië, waar de game enorm populair is.

CrossFire het is niet de enige titel die een filmtranspositie zal hebben. De nieuwe divisie gewijd aan Activision-films heeft inderdaad de creatie van meer aangekondigd film over Call of Duty, waarvan er een zal worden geschreven door schrijver van Black Panther.