Disney's Aladdin live actie remake krijgt officieel een vervolg. De schrijvers John Gatins en Andrea Berloff werden in feite ingehuurd om het te schrijven script hoofdkenmerk van de functie.

In augustus had een van de remake-producenten beweerd dat Disney eigenlijk geïnteresseerd was in een vervolg. nu, Verscheidenheid meldde dat de producenten de afgelopen zes maanden hebben besteed aan het ontwerpen van het script voor het nieuwe hoofdstuk, gericht op iets nieuws in plaats van de opvolging van de geanimeerde tegenhangers aan te passen.

De producenten hopen echter ook dat acteurs Will Smith, Mena Massoud en Naomi Scott kunnen terugkeren er worden geen contracten afgesloten totdat het script is voltooid. Het is nog niet bekend of de regisseur van de eerste film, Guy Ritchie, is aangenomen.

Aladdin

Het zou het vierde vervolg zijn op basis van Disney live-actie. Alice in Wonderland Boosaardig ze hadden zelfs al een vervolg op het grote scherm. Disney heeft ook officieel een vervolg aangekondigd voor The Jungle Book geregisseerd door Jon Favreau.

Al in 2015 waren er tal van geruchten over een mogelijke Aladdin prequel gericht op de figuur van de Genius en meer recentelijk hebben enkele geruchten gezegd dat spin-off van Aladdin gericht op de figuur van Prins Anders is in ontwikkeling. Vermoedelijk zou deze spin-off naar het Disney + platform gaan, terwijl dit vervolg is gericht naar het grote scherm.