Niet vergeten Dreams toch? De ontwikkelingstool voor kleine games ontwikkeld door Media Molecule, ontwikkelaars van de LittleBigPlanet-serie, die al een tijdje sociale netwerken is binnengevallen met verschillende spelconceptvideo's en vervolgfilms in de lucht? Nou, weet dat de titel onlangs zijn fase van heeft verlaten Vroege toegang en zal beschikbaar zijn voor de rest van het publiek vanaf 14 februari 2020.

De titel is verdeeld in twee spelmodi: de toolkit, vergelijkbaar met die van de tegenpartij Microsoft Project Spark, waarmee spelers de game-engine kunnen gebruiken om het concept van hun dromen en de middelen te creëren die nodig zijn om de ervaring te verrijken, en een avontuur voor één speler dat fungeert als een tutorial voor nieuwkomers en hen daarom zal leren laatste de geheimen van de verschillende creatie-tools.

Wat vind je ervan? Ga je het kopen om je eigen concept te maken of om de concepten van de community te spelen?