The Elder Scrolls V: Skyrim het is zeker een van de belangrijkste en meest gespeelde spellen van het afgelopen decennium, gepubliceerd in het nu verre 2011, en opnieuw en opnieuw gepubliceerd voor alle mogelijke en denkbare platforms, is een titel die destijds de opvatting van Open World en moderne RPG's absoluut heeft veranderd.

Vandaag in de 2020, bijna tien jaar na de eerste release, Skyrim blijft een deel van de fans hebben die tijd blijven investeren in de titel Bethesda, met een community die continu mods op mods uitbrengt, en het nieuwste project van Sinistar-gaming, wil veel verder gaan. De gigantische mod Apotheose, gefinancierd door Sinistar's patreon, brengt spelers terug naar de 16 rijken van Oblivion, Dreamsleeve en Battlespire, om een ​​gigantisch nieuw avontuur aan te bieden in Bethesda's RPG.

Op dit moment de lancering Apotheose, die aankomt in 2020, is alleen bedoeld voor spelers PC, maar de ontwikkelaar sluit een console-release niet uit in de nabije toekomst.

Je kunt een idee krijgen van de enorme hoeveelheid inhoud en nieuwe gebieden in de video die je hieronder vindt: