SAN JOSE, CA. (BUSINESS WIRE) -$ Wisa #audio-Summit Wireless Technologies, Inc. (NASDAQ: WISA), een toonaangevende leverancier van meeslepende, draadloze geluidstechnologie voor intelligente apparaten en de nieuwste generatie home entertainment-systemen, werkt vandaag samen met Lithe Audio, dat een plafondluidspreker van 6.5 inch zal lanceren op de Integrated Systems Europe-show, 11 februari 14e. De luidspreker wordt gevoed via ethernet (PoE) en ondersteunt populaire streaming-applicaties zoals Airplay 2, Google Cast en Alexa. Met de toevoeging van de Summit-module kunnen klanten van Lithe Audio de luidspreker gebruiken in commerciële en bioscoopomgevingen.

Het nieuwe luidsprekeraanbod maakt gebruik van de bewezen draadloze audiotechnologie van Summit, die tot 8 luidsprekers kan ondersteunen. Het draadloze platform verzendt 24-bits digitale audio met hoge resolutie op 48 kHz / 96 kHz met minder dan 1/10 van de latentie van een Bluetooth-audioapparaat, waardoor soundtracks van films en muziekinhoud perfect synchroon blijven. Summit-technologie zorgt ervoor dat alle luidsprekers in het systeem binnen 1 micro seconde worden gesynchroniseerd, waardoor elke kans op fasevervorming wordt uitgesloten, zelfs bij gebruik van alle acht kanalen.

"Veruit de draadloze audiotechnologie van Summit is de meest robuuste die we hebben getest", zegt Wesley Siu, mede-oprichter en directeur van Lithe Audio, Limited. "Bij Lithe Audio eisen onze plafondluidsprekerklanten kwaliteit, en met Summit-technologie krijgt u beide een betrouwbare draadloze verbinding zonder afbreuk te doen aan de audioprestaties."

Over Lenig Audio

Lenig Audio (www.litheaudio.com) is een Britse onderneming die een reeks hoogwaardige, innovatieve en discrete audio- en visuele producten ontwerpt, produceert en verkoopt, zoals actieve plafondluidsprekers, wandluidsprekers, draadloze tuinluidsprekers en gemotoriseerde tv-muurbeugels - allemaal voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Alle Lithe Audio-producten zijn in eigen huis ontworpen om ervoor te zorgen dat ze state-of-the-art zijn en een uitstekende geluidskwaliteit leveren.

Over Summit Wireless Technologies, Inc.

Summit Wireless Technologies, Inc. (NASDAQ: WISA) is een toonaangevende leverancier van meeslepende, draadloze geluidstechnologie voor intelligente apparaten en home entertainment-systemen van de volgende generatie. In samenwerking met toonaangevende CE-merken en -fabrikanten zoals Harman International, een divisie van Samsung, LG Electronics, Klipsch, Bang & Olufsen, Xbox, een dochteronderneming van Microsoft en anderen, levert Summit Wireless naadloze, dynamische audio-ervaringen voor high-definition content, inclusief films en video, muziek, sport, gaming / esports en meer. Summit Wireless is een van de oprichters van WiSA, de Wireless Speaker and Audio Association en werkt samen om de meest betrouwbare interoperabiliteitsnormen in de audio-industrie te promoten. Summit Wireless, voorheen Summit Semiconductor, Inc. heette, heeft zijn hoofdkantoor in San Jose, CA, met verkoopteams in Taiwan, China, Japan en Korea. Ga voor meer informatie naar: www.summitwireless.com.

© 2020 Summit Wireless Technologies, Inc. Alle rechten voorbehouden. Summit Wireless Technologies en het Summit Wireless-logo zijn handelsmerken van Summit Wireless Technologies, Inc.

Contacten

Laurie Thornton
Radiate PR voor Summit Wireless Technologies
650.743.6487
laurie@radiatepr.com

Kirsten Chapman
Investor Relations
Summit Wireless Technologies
415.433.3777
summit@lhai.com

Bron BEDRIJFSDRAAD