Hymne Het was een van de grote flops vorig jaar. Het wezen van Bioware hij negeerde fans en critici en toonde zijn kant aan een oppervlakkige en repetitieve ervaring.

De ontwikkelaars lijken niet te willen rondhangen. Daarin Game as a Service, Hymne krijgt zeker een kans om te herstellen. Om dit te doen zal het in ieder geval nodig zijn Bioware denkt na over zijn fouten structurele beoordeling de titel. En dat is precies wat de afgelopen uren is aangekondigd via de officiële blog. Volgens wat gemeld, a nieuw team zal zorgen voor "Om de ervaring op de lange termijn opnieuw te ontwerpen, in het bijzonder om de hoofdspelcyclus opnieuw uit te vinden met duidelijke doelstellingen, motiverende uitdagingen en vooruitgang met aanzienlijke beloningen".

We zullen daarom zien of de spelers en de nu spaarzame community besluiten om dat te doen te vertrouwen naar het softwarehuis in Electronic Arts.