In de afgelopen paar uur de Australische uitgever THQ Nordic ha aangekondigd een nieuw ontwikkelteam hebben gekocht dat titels voor het bedrijf zal publiceren, Negen Rocks Games. De focus van deze nieuwe studio voor ontwikkelaars in Bratislava, Slowakije, zal liggen op het produceren van videogames shooter / survival, en gezien de geweldige CEO achter Nine Rocks, David Durcak, kunnen we alleen kwaliteitstitels verwachten.

DayZ

Voor degenen die hem niet kennen, is Durcak een echte veteraan in de gamingindustrie, die projecten achter zich heeft van het kaliber van Arma III en DayZ. THQ heeft ook aangekondigd dat aanvullende informatie over het type game dat wordt ontwikkeld op Negen Rocks Games zal te zijner tijd worden onthuld. We zitten daarom met niets anders dan wachten op nieuws over dit mysterieuze project in de pijplijn.