Hackers zijn een plaag, en dat is het ook een feit. In feite slagen ze er vaak in de ervaring van honderden arme spelers die gewoon wat tijd online wilden doorbrengen, te ruïneren. Ik denk echter niet dat ik zo boos zou zijn op een hacker die in de vorm van kwam tweekoppig skelet met het doel van laat me doodsbang zijn.

En dat is precies wat er gaande is in Red Dead Online op pc. Je hebt het goed: mensen doen gewoon hun eigen ding en ... schat, een skelet dat uit de ergste wendingen van je nachtmerries is gekomen. deze dingen ze hebben twee hoofden, en het is bijna zeker niet mogelijk om ze te villen in het geval van overwinning.

Hier is een getuigenis van de angstige aanval die aan de gang is:

Ik werd aangevallen door iets dat ik nooit had verwacht van RedDeadOnline

Een andere post verklaart in plaats daarvan dat de aanval plaatsvond op PS4, hoewel deze nog moet worden geverifieerd:

Dus, sommige mensen wilden een video om te bewijzen dat dit niet gefotoshopt was .. ok hier is de video, nam het op mijn telefoon zodat mensen konden zien dat het een monitoropname was ... van RDR2

Er zijn ook gehele getallen Stoom draad over het onderwerp, opgedragen aan Red Dead Online.

Volgens sommige antwoorden worden hackers in de lucht geplaatst en gebruiken ze godmode-hacks met het vooruitzicht van een luchtballon. Als je wordt aangevallen door een obsessieve aanvaller, kijk dan omhoog en kijk of je een griefer in de wolken kunt zien. Alsof het nog niet was vreemd genoeg van zijn eigen.