Het fenomeen van virtuele idolen lijkt niet te stoppen. Begonnen in 2007 met Hatsune Mikuis het fenomeen in de afgelopen jaren begonnen andere platforms te omarmen, zoals YouTube (Kizuna AI, bijvoorbeeld, als we de meest populaire wilden noemen) e Trekken (sachiowo) en is ook onlangs op platforms geland rood licht.

Projekt Melody, dit is de naam van de eerste Hentai Camgirl die in 72 uur succesvol is geweest, niet alleen op Youtube en Patreon, maar ook op het Chaturbate-platform, zelfs bij het bereiken van de sectie trends van de site.

Het project lijkt echter niet te stoppen op de eenvoudige dag van roem, maar wil ook proberen het hele Hentai-panorama (of bijna) te promoten, via bewustmakings- en discussievideo's, zoals in deze video:

Wat vind je ervan? Naar uw mening, hoe ver zou het fenomeen van virtuele idolen kunnen gaan?