Met het officiële startvenster gepland voor februari 2020 lijkt Pokemon Home dat te zijn echt aan de poorten. Als je meer wilt weten voor de officiële release, kun je de informatie bekijken die de Japanse media dit weekend hebben gedeeld.

Sommige kranten geven aan dat Pokemon Home gepland staat voor 'februari'. Anderen voor "half februari", wat suggereert dat het eerder kan komen dan u denkt. Uit de verschillende beschikbare informatie lijkt Pokemon Home te bieden 200 doos van ruimte door één Premium abonnement. Pokemon kan eenvoudig worden overgedragen via een mechanisme slepen en neerzetten, en het zal mogelijk zijn om sneller in de vakken te zoeken via een reeks filters.

Hier zijn enkele screenshots:

Pokemon Home

Pokemon Home

Pokemon Home

Pokemon Home

Bovendien zijn hier enkele functies die Serebii gedeeld over de service:

  • Het zal niet mogelijk zijn om eieren te deponeren.
  • Pokemon van Let's Go Evee Laten we Pikachu gaan ze zullen hun vaardigheden alleen verwerven wanneer ze worden overgedragen aan Spada schild.
  • Het zal mogelijk zijn om te zien waar de Pokemon vandaan komt, indien van de Bank, i Laten we gaan Spada/schild.
  • Met de mobiele versie van Pokemon Home kun je 3D-modellen bekijken, roteren en vergroten.
  • De Nationale Pokedex wordt gedeeld door Regio's, dus je kunt alle Pokemon samen zien of een lijst met al die van Kanto, Johto, enzovoort.

Serebii laat je ook weten dat, volgens 4Gamer, spelers die meerdere gebruikersaccounts hebben op dezelfde Switch hebben toegang tot meerdere Pokemon Home-saves met slechts één exemplaar van de applicatie. Er moet echter worden gezegd dat de details met betrekking tot dit aspect nog niet 100% duidelijk zijn, dus het is beter om te wachten op verder onderzoek. Zodra er nieuws beschikbaar is, zullen we u zo snel mogelijk op de hoogte houden.

Wat vind je ervan? Wachtte je angstig op deze toepassing, of zou je ook zonder kunnen? Laat het ons weten in de reacties.