Nioh, de zielachtige actietitel ontwikkeld door Koei Tecmo, heeft onlangs bereikt de 3 miljoen verkochte exemplaren sinds de lancering in februari 2017. Aanvankelijk exclusief voor Playstation, de PC-uitgave vond plaats in november 2017.

Gezien zowel de fysieke exemplaren die in winkels worden gedistribueerd als de digitale versies die rechtstreeks door consumenten worden gekocht, slaagde Nioh erin 3 miljoen exemplaren te bereiken die wereldwijd werden verkocht. Net op tijd voor de derde verjaardag van de game, die net gisteren was. Koei Tecmo vierde de briljante mijlpaal via een tweet:

Een dergelijk resultaat is zelfs nog belangrijker, aangezien Nioh 2 dat is praktisch aan de poorten, met de release over iets meer dan een maand. Uit de verschillende previews lijkt het erop dat het vervolg niet alleen uit de verschillende is getrokken Donkere zielen, maar ook dat het een agressievere vechtstijl bevordert, knipogend naar de Ondergang van 2016. Alles om spelers aan te moedigen om een ​​actievere en proactievere aanpak te kiezen dan in het verleden en aan wat we gewend zijn te zien in dergelijke titels.

Nioh

Nioh 2 zal in veel opzichten van de eerste verschillen. Ten eerste zullen we niet langer een vooraf ingestelde hoofdpersoon hebben (zoals William was), maar spelers zullen vrij zijn om te creëren jouw karakter. "Spelers van over de hele wereld kunnen hun personage aanpassen zodat het op zichzelf lijkt, of op wat je maar wilt. Ze zullen zich zo in de geschiedenis kunnen onderdompelen als zichzelf"Team Ninja president Yosuke Hayashi zei tegen VG247. De mogelijkheid om het personage te creëren werd gegeven precies na de talrijke feedback van de spelers, die in het eerste hoofdstuk klaagden over het ontbreken van deze mogelijkheid.