Ondanks het feit dat er weinig tijd is verstreken sinds het einde van de prijsuitreiking, de acteur Adam Sandler (recentelijk winnaar van Independent Spirit Award) gezocht hun mening geven over het evenement het meest verwacht door liefhebbers van de zevende kunst.

De New York-acteur wilde tijdens zijn prijsuitreiking herhaal de teleurstelling om te zijn afgenomen door Academieleden (er wordt gezegd dat het is gebeurd, ondanks de uitstekende prestaties in "Rough Diamonds", Netflix-film, omdat ze geïntimideerd zijn door eerdere films), echter lovend over het evenement waarin het de hoofdrol speelde.

Na zijn vrouw en kinderen te bedanken voor de verzamelde prijs, Sandler bracht hulde aan de andere medekandidaten voor de prijs.

"Vanaf vandaag zul je worden herinnerd als degenen die achter die klootzak van Adam Sandler zijn beland," begon de acteur op een geestige manier.

Vervolgens heeft het vergeleek zijn situatie met het jaarboek van de middelbare school, waar Sandler erkenning kreeg "beste persoonlijkheid", Van de gelegenheid gebruik om ironisch over de situatie van de Oscars:

"Als ik vanavond naar deze kamer kijk, realiseer ik me dat de Independent Spirit Awards de 'beste persoonlijkheid'-prijs van Hollywood zijn. We verlaten hem Oscar aan die kinderen van p ***** a met katoenen haar. Hun schoonheid zal na verloop van tijd verdwijnen, terwijl onze onafhankelijke persoonlijkheden voor altijd zullen schijnen."

Dus een zeer harde aanval op zijn collega's die vanavond streden om het felbegeerde beeldje dat werd gewonnen door Parasiet.