Reggie Fils-Aime hij is ongetwijfeld een van de meest invloedrijke en herkenbare personages in de gamingsector van de afgelopen jaren. de nu ex president di Nintendo of America hij lijkt echter niet bereid om met pensioen te gaan, verklaringen blijven afleggen en interviews.

Deze keer wilde hij het hebben over zijn relatie met de Nintendo-wereld voordat ze worden aangenomen van hetzelfde bedrijf. Naar de microfoons van Huidige waarde, het goede Reggie onthulde dat ten tijde van zijn interview, had geen Nintendo GameCube. Alsof dat niet genoeg was, wilde hij aangeven hoe het destijds, in zijn huis, beide was PlayStation 2 die Xbox.

“Ik kende Nintendo. Ik kende zijn franchises. Ik had niet alleen een Super Nintendo, maar ook een Nintendo 64. Destijds had ik echter in mijn huis een PS2 en een Xbox. Interessant genoeg had ik op het moment van mijn gesprekken geen GameCube. Als consument-consument was ik dus in staat om de kritieke problemen van het product te analyseren en de marketingbehoeften te vinden. Uiteindelijk was dit de baan waarvoor ik zou zijn aangenomen. "

Echt een interessante verklaring. We zouden op dit moment heel nieuwsgierig zijn om ook i te kennen veiligheid die het destijds goedmaakte videogamebibliotheek van Reggie.