Na het opmerkelijke resultaat verkregen door de Kickstarter-campagne, de directeur Hideki Kamiya ga terug om over te praten The Wonderful 101: Remastered. Welke verbeteringen kunnen we van dit project verwachten?

De leider van het targato-project Platinum Games onthulde dat hij de ervaring intuïtiever en leuker voor gebruikers wilde maken, en verklaarde:

“In The Wonderful 101 bewoog de camera volgens de acties op het scherm, omhoog of achter de schouders, vergelijkbaar met die van een schutter.

Ik geloof dat er elementen van de gebruikersinterface zijn die niet correct zijn geoptimaliseerd. Sommige spelers zijn misschien in de war geraakt door plotselinge veranderingen in het spel, niet wetend welke knop ze moeten indrukken of wat ze moeten doen. Daarom willen we de ervaring intuïtiever en leuker maken. "

Op dit moment is de Kickstarter-campagne begonnen 1,35 miljoen dollar en als u wilt deelnemen aan het project, kunt u dit doen door te volgen deze link.