Het worstelaarspark van Super Smash Bros. Ultimate het wordt meer en meer uitgebreid: met een al solide basis van personages is dit uitgebreid dankzij de eerste Fighters Pass, en in de toekomst zal er ook een komen.

Een van de meest felbegeerde vechters in het Nintendo-vechtspel is er altijd geweest Sora of Kingdom Hearts, verlangen komt nooit uit om onbekende redenen. De redenen zijn misschien onthuld door Imran Khan, voormalig Game Informer-editor, in een aflevering van Nogal grappige gamescast.

Volgens wat gemeld, Nintendo zou herhaaldelijk overwegen Sora te introduceren bij Super Smash Bros. Ultimate, met contacten vaak gemaakt met Square Enix en Disney. Het probleem ligt helaas in het tweede bedrijf: als Square Enix in feite altijd heeft gezegd dat het beschikbaar is (zozeer dat het ook FFVII Cloud heeft verleend), De Japanse divisie van Disney is altijd tegen geweest en dit heeft daarom verschillende keren tot niets geleid.

Wat we hebben is geen officiële informatie en daarom moeten we deze bewaren alleen maar gerucht, maar zo ja, dan is de hoop om Sora te zien in Super Smash Bros. Ultimate praktisch nul.

Wat vind je ervan? Je zou graag de hoofdrolspeler van willen zien Kingdom Hearts 3 in het Nintendo-vechtspel of heb je liever andere personages?