Ubisoft heeft onlangs zijn distributieplan voor AAA-effecten gepresenteerd in het lopende boekjaar. De grote producties die in deze periode worden verspreid, zijn goed vijfmaar onder hen is er geen Beyond Good & Evil 2.

Deze informatie is afkomstig van de bijeenkomst van beleggers gehouden door Yves Guillemot, CEO van het Franse softwarehuis. Volgens rapporten, drie van de vijf titels aangekondigd zal zijn Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters en Rainbow 6: Quarantine. We weten niet wat de andere twee games worden aangekondigd, ze zullen waarschijnlijk nog aan het grote publiek moeten worden onthuld, maar zeker geen van beide zal Beyond Good & Evil 2 zijn.

"Over BG & E2 kunnen we geen verdere informatie geven, behalve dat het niet een van de vijf producties zal zijn waarover ik je vertelde"

De verwachte titel laat ons daarom langer wachten dan verwacht. We hopen tenminste dat, samen met de twee nieuwe aankondigingen, nieuws over de gioco che ormai alle fans wachten al 17 jaar.