In de afgelopen uren, in een interview met IGN JapanAtsushi Inaba, producent voor Platinum Games, onthulde dat de studio het verhaal van Bayonetta voor een breder publiek, waardoor de titels van het merk ook op andere platforms worden uitgebracht.

Na de campagne Kickstarter deze week, waarin Platinum de fondsen heeft bereikt om te brengen The Wonderful 101 op Swtich, PlayStation 4 en Steam zou de studio daarom de titels willen publiceren die de knipogende heks als protagonist zien, zelfs buiten de Nintendo-platforms.

Il tweede hoofdstuk is in feite alleen beschikbaar op WiiU e Nintendo Switch, terwijl het ontwikkelingsteam werkt aan een derde hoofdstuk, altijd exclusief voor Switch. Nintendo heeft echter Bayonetta 2 en 3 medegefinancierd en heeft de helft van de IP-rechten. Daarom zou de goedkeuring van het Japanse bedrijf nodig zijn om het merk Bayonetta ook op andere platforms te laten landen.

We moeten gewoon wachten op het nieuws van Nintendo hierover.