Meer geschenken van deEpic Games Store.

Sterker nog, deze week is het aan Carcassonne e Kaartje om te rijden, twee bordspellen, gratis te downloaden in hun videogameversie tot 13 februari.

De eerste, downloadbaar vanaf hier, geeft je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in een landschap van Zuid-Frankrijk, waar je door het gebruik van tegels wegen en steden moet bouwen om je bezittingen te vergroten ten koste van je tegenstanders.

De tweede plaats downloadbaar vanaf hier, het is een spel met een spoorwegthema waarbij het onze taak zal zijn om Noord-Amerikaanse steden van begin 900 te verbinden.

Het vermelden waard als een derde game, Pandemisch, had hij deze twee titels gezelschap moeten houden, voordat Epic besloot hun release uit te stellen zonder de (nogal intuïtieve) redenen uit te leggen.