I gerucht over de nieuwe titel gewijd aan Crash Bandicoot ze zijn niet verspild. Er zijn veel geruchten in de gang die aanleiding geven tot een nieuw hoofdstuk van de serie dat binnenkort wordt aangekondigd: eindelijk is het zover.

Helaas zal wat we rapporteren bestemd zijn om de meest fervente fans van het iconische karakter van het collectieve imaginaire van de videogames uit de jaren 90 teleur te stellen: de nieuw spel van Crash Bandicoot een titel gewijd aan de smartphonemarkt. Er is nog steeds geen officieel karakter van de kant van Activision, maar de titel in kwestie zal een zijn eindeloze run game ontwikkeld door koning, makers van Candy Crash Saga.

We kijken er daarom naar uit om meer informatie te ontvangen, omdat we denken dat het nu aannemelijk is dat er binnenkort wijzigingen in de veel gesproken over opnieuw opstarten van de serie.