Het beroemde streamingplatform heeft de aanstaande release van het derde seizoen van de animatieserie aangekondigd Castlevania.
Netflix bevestigde via zijn Twitter-profiel dat het derde seizoen vanaf het volgende beschikbaar zal zijn 5 maart, ook een poster bijgevoegd die moet vertegenwoordigen wie de hoofdpersonen van dit nieuwe seizoen worden.

Castlevania seizoen 3

De serie is gebaseerd op het derde videogame van de Konami-saga, Castlevania III: Dracula's Curse, uitgebracht in 1989 in Japan en Europa in 1992 voor de Nintendo Entertainment System-console.
Het derde seizoen zal het verhaal van de vampierjager hervatten Trevor Belmont, de laatste afstammeling van de bekende familie.
Om spoilers te voorkomen voor al diegenen die de eerste twee seizoenen nog niet hebben gezien, beperken we ons alleen tot het zeggen dat de missie van Trevor zal zijn om het helse leger van de Graaf Dracula, verlangend naar wraak op de bevolking van Walachije, schuldig aan het onrechtvaardig beschuldigen en verbranden van zijn vrouw Lisa.
Om deze prestatie het hoofd te bieden, zal Trevor kunnen rekenen op de hulp van dappere metgezellen, zoals de tovenares Sypha Belnades e Alucard, zoon van Dracula en in conflict met zijn vader
De animatieserie, geschreven door Warren Ellis en geproduceerd door Krachtige animatiestudio's hij debuteerde op Netflix op 7 juli 2017 met slechts vier afleveringen, om vervolgens terug te keren met het tweede seizoen, bestaande uit acht afleveringen, op 26 oktober 2018.
Daarom hoeven we niet lang te wachten op het derde seizoen, waarvan we ons herinneren dat het beschikbaar zal zijn vanaf 5 maart, om terug te keren naar een van de duistere en fantasie universums die het meest geliefd zijn bij gamers en daarbuiten.
We hebben net genoeg tijd om heilig water, zilveren kruisen en houten palen in te slaan.