Na uitspraken met betrekking tot Astral ChainPlatinum Games keert terug om te praten over een ander project: schaal Bound.

Atsushi Inaba wordt vandaag losgelaten. Gevraagd door de microfoons van Eurogamer, reageerde de Japanse producent schaal Bound, titel gesubsidieerd door Microsoft als exclusief voor zijn platforms en vervolgens verwijderd voor verschillende problemen in de loop van de ontwikkeling.

“Scalebound is een intellectueel eigendom dat 100% eigendom is van Microsoft. Wat er ook gebeurt met dit project, we kunnen het lot niet bepalen zonder de goedkeuring van Microsoft. Het blijft echter een spel waar we verliefd op zijn en als de gelegenheid zich voordoet, zouden we het graag weer in handen nemen "

Na de geruchten van vorig jaar over de terugkeer van het IP in de gelederen van de Nintendo-bibliotheek, zien we er eindelijk een officiële verklaring hierover tot een van de grootste teleurstellingen in de sector in de afgelopen tijd.

We kunnen alleen echt gelukkig zijn als Microsoft eindelijk opent de mogelijkheid om het Software House toe te staan maak het werk af op de veelbelovende videogame.