Zwarte periode voor Blizzard. Na een reeks keuzes die de kolos naar de via del brachten achteruitgang, althans qua beeld, lijkt het ergste nog te komen. zeker Metacritic Het is een platform dat altijd met een tang moet worden genomen, als het gaat om het vaststellen van de kwaliteit van een product, maar is in plaats daarvan zeer effectief bij het bepalen van de stemming van het grote publiek en de perceptie van hetzelfde op een bepaalde titel. Bijgevolg, zoals het was Fallout 76 in het afgelopen jaar kan duiken en het vestigen van een negatief record op de site niets goeds brengen, en dat is precies wat er gebeurt met de geremastered van Warcraft 3.

3 Warcraft omgesmeed hij is erin geslaagd om al lang alle spelers in overeenstemming te brengen, en hij heeft zich al schuldig gemaakt aan een aantal vrij expliciete "misdaden" in de videogamegemeenschap, in de eerste plaats een echt beschamende methode om terugbetalingsverzoeken te behandelen. Sterk bekritiseerd min of meer door iedereen die het in handen kreeg, maar ook door degenen die de ontwikkeling volgden en Twitch en Youtube (of in elk geval andere kanalen) gebruikten om te informeren naar de productie zodra deze op de markt werd uitgebracht, nu de titel "pronkt" een gebruikersscore van 0,5 / 10.

warcraft

De negatieve opmerkingen zijn verspild en het lijkt erop dat de storm die begon met de aankondiging van Diablo Immortal en de afgelopen maanden groter is geworden met wat er met de professional is gebeurd Blitzchung is nog ver verwijderd van stoppen.