Zwarte periode voor Blizzard. Na een reeks keuzes die de kolos naar de via del brachten achteruitgang, althans qua beeld, lijkt het ergste nog te komen. zeker Metacritic Het is een platform dat altijd met een tang moet worden genomen, als het gaat om het vaststellen van de kwaliteit van een product, maar is in plaats daarvan zeer effectief bij het bepalen van de stemming van het grote publiek en de perceptie van hetzelfde op een bepaalde titel. Bijgevolg, zoals het was Fallout 76 in het afgelopen jaar kan duiken en het vestigen van een negatief record op de site niets goeds brengen, en dat is precies wat er gebeurt met de geremastered van Warcraft 3.

 

3 Warcraft omgesmeed hij is erin geslaagd om alle spelers het erover eens te krijgen, en hij heeft zichzelf al bezoedeld met een aantal vrij expliciete "misdaden" in de videogamegemeenschap, in de eerste plaats een echt gênante methode om terugbetalingsverzoeken af ​​te handelen. Min of meer hard bekritiseerd door iedereen die we in handen kregen, maar ook door degenen die de ontwikkeling volgden en Twitch en YouTube (of andere kanalen) gebruikten om meer te weten te komen over de productie nadat deze op de markt was uitgebracht, nu de titel 'pronkt' een gebruikersscore van 0,5 / 10.

warcraft

De negatieve opmerkingen zijn verspild en het lijkt erop dat de storm die begon met de aankondiging van Diablo Immortal en de afgelopen maanden groter is geworden met wat er met de professional is gebeurd Blitzchung is nog ver verwijderd van stoppen.