Na onaangenaam nieuws waaruit dat naar voren kwam Animal Crossing: New Horizon je hebt slechts één eiland beschikbaar tijdens een spel, sommige details komen vandaag multiplayer.

In het volgende hoofdstuk van Animal Crossing tot 8 spelers zullen delen hetzelfde eiland. Dit delen is bedoeld als permanente bewoners en niet als bezoekers. Van deze 8 gebruikers, nou ja 4 kunnen samen spelen tegelijkertijd op dezelfde console. Verschillende spraak als je meer dan één Nintendo Switch gebruikt: het is mogelijk om tot te spelen 8 spelers in lokale of online multiplayer. Het zal ook mogelijk zijn communiceren met andere spelers met behulp van een app van de Nook telefoon bel "Bel Islander"; dat laatste zal het eindelijk toestaan samen spelen.

App Animal Crossing Call

Wij geloven dat multiplayer-modi kunnen van cruciaal belang zijn voor de evolutie van de serie, ondanks sterk gekenmerkt door een multiplayer-ervaring. We wachten dus op updates over wat alle activiteiten zijn die je samen met de andere spelers kunt doen.