4K, 120 fps, HDMR, dure grafische kaarten om games te draaien met graphics om te gillen. Dan zijn er i flash spellen, die titels waarmee we uren en uren als kinderen hebben doorgebracht bij het kiezen in verschillende catalogi die er honderden boden en die we prompt een beetje probeerden omdat het niet veel kostte om ons te vervelen.

Toch waren er kleine edelstenen en binnenkort zal dit allemaal eindigen, aangezien Adobe de. al heeft aangekondigd einde van Flash-ondersteuning, de technologie achter deze "minigames". Een stukje geschiedenis dat verdwijnt, maar gelukkig zijn er mensen die erover nadenken het te behouden: Vlampunt besloot inderdaad te verzamelen een pakket van 290 GB, meer dan 36.000 flash-games, geëmuleerd om probleemloos op pc te werken.

Waarschijnlijk verdienen niet al deze games een kwaliteitsvraag, maar om te weten dat je dat hebt gedaan een stukje geschiedenis van het internet beschikbaar om te downloaden maakt de hele collectie een must voor iedereen die tussen de ene game en de andere is opgegroeid op sites zoals Miniclip.

Klaar om 290GB downloaden? 36.000 flash games wachten op je.