Fire Emblem Heroes, een strategische titel van Nintendo voor Android- en iOS-apparaten, krijgt binnenkort een maandabonnement.

Zoals we hebben gemeld in Dit artikelHeeft Nintendo meer dan een miljard dollar verdiend dankzij de betaalde inhoud van zijn mobiele titels. Een maandelijks abonnement op Fire Emblem Heroes is ook onderweg. De service heeft gebeld Feh Pass, wordt aangeboden tegen de prijs van 9,49-dollars per maand en biedt zijn abonnees twee stralende helden en vier speciale voordelen.

de stralende helden zullen personages zijn die al in de game aanwezig zijn, maar met een +2 voor alle statistieken, een nieuwe outfit, nieuwe graphics en nieuwe beschrijvingen. Deze worden respectievelijk verdeeld op de 10e en 25e van elke maand, behalve in februari, waar de komst van zal plaatsvinden Lyn op 5 februari en Cordelia op 24.

Speciale voordelen zijn onder meer:

  • Re-Act: hiermee kunt u terugkeren naar het begin van de vorige ronde;
  • Uitgebreide Summoner-ondersteuning: er kan een koppeling worden gemaakt met drie helden;
  • Auto-Start: hiermee kunt u een kaart herhalen zolang er uithoudingsvermogen is.

The Fire Emblem Heroes: Feh Pass is beschikbaar vanaf Woensdag 5 februari met de 4.2-update van het spel.