Apex Legends, de battle royale van Electronic Arts en Respaw Entertainment bereikt het 4e seizoen en we ontdekken eindelijk de identiteit van de nieuwe legende.

Apex Legends is erin geslaagd zijn weg te vinden tussen PUBG en Fortnite met zijn stijl, snelheid, vloeibaarheid en weinig franje achter de geschiedenis van de Apex Games en legendes, maar nu verdiept de game zijn kennis met het oog op de vierde seizoen, Assimilatie genoemd en we vinden het leuk. Voor het seizoen heeft Respawn gepresenteerd de nieuwe legende genaamd Forge gesponsord door Hammond Robotics, wordt de held helaas gedood tijdens een interview door toedoen van een deathbot. Tot nu toe niets vreemds of bijna vreemd, afgezien van het feit dat deze automaat de hoofdrolspeler was in verschillende geruchten, zelfs vóór de komst van het nieuwe seizoen.

Nu kennen we zijn identiteit dankzij de trailer van het vierde seizoen. En hier is Revenant, een mysterieuze en verontrustende cyborg die ondanks uiterlijk misschien niet zo slecht is. Blijkbaar was Revenant de dodelijke moordenaar van de organisatie De Sindikaat, of de organisator van de Apex Games en de gouverneur van de Outlands. Na verloop van tijd verwierf Revenant zelfbewustzijn en besloot onmiddellijk daarna de aard van het gebruik op te geven. Heeft Revenant ondanks zijn verandering visioenen of herinneringen aan zichzelf toen hij een mens was, dat Sindicate het zo expres heeft gebouwd? En wat zijn uw links met Hammond Robotics?

Al deze en andere vragen zullen misschien worden beantwoord in het vierde seizoen, bijgenaamd assimilatie. Wat vind je van de trailer? Intrigeert Revenant u? Heb je in de tussentijd wel eens van gehoord mod waarmee je The Witcher 3 kunt spelen als Mads Mikkelsen?