Super Lucky's Tale, het spel ontwikkeld door Playfull Studios lijkt het moeilijk te hebben en we komen erachter met een brief die op de site verscheen.

De mede-oprichters Paul en Kate Bettner zij vermeldden dat het genomen besluit, namelijk het verminderen van voltijds personeel, niet lichtvaardig werd genomen "Het was een ongelooflijk moeilijke beslissing" e "Het breekt ons hart om onszelf te scheiden van onze vrienden en collega's".

Op het moment van schrijven weten we niet hoeveel werknemers die bij Super Lucky's Tale hebben gewerkt thuis zijn gebleven, maar de twee oprichters zeiden "We zullen nauw samenwerken met mensen die getroffen zijn door deze overgang om hen te helpen vooruit te komen."

"Sinds 2012 hebben we de ongelooflijke kans gekregen om samen te werken met enkele van de meest getalenteerde ontwikkelaars in onze branche, om unieke en geliefde IP's en originele games te maken" we vinden het geschreven in het bericht bij de verklaringen van Paul en Kate Bettner.

“We hebben meerdere titels op een breed scala aan platforms gemaakt en verzonden naar miljoenen spelers over de hele wereld, en we zijn ongelooflijk trots op het werk dat onze teams onderweg hebben gedaan. Gedurende deze tijd hebben we aanzienlijke risico's genomen om onze studio te laten groeien, hebben we het aangedurfd om groot te dromen en hebben we hard gewerkt om deze ongelooflijke kansen samen met onze vrienden te benutten.
Voortdurende veranderingen in de wereldwijde markt voor videogames vereisen dat Playful zijn benadering van de ontwikkeling en productie van onze huidige en toekomstige projecten ontwikkelt. Het onderzoek zal botsen op een slanker productiemodel op basis van de ontwikkeling van gedistribueerde games en dynamische projectgebaseerde teams.
Als onderdeel van deze overgang in ons bedrijfsmodel hebben we vanaf vandaag de ongelooflijk moeilijke beslissing genomen om ons fulltime personeel aanzienlijk te verminderen "

Een moeilijk vertrek

De brief eindigt “We zijn echt diepbedroefd om onszelf te scheiden van veel van onze vrienden en collega's. Dit zijn mensen die hun hart hebben gestort in elke game die Playful heeft gemaakt, die ons en anderen bij elke stap hebben ondersteund en deze studie echt hebben gemaakt tot wat het vandaag is. We zullen nauw samenwerken met elke persoon die door deze overgang wordt getroffen om hen vooruit te helpen. "

De nieuwste titel uitgebracht door Playfull Studio is New Super Lucky's Tale, een uitgebreide versie van de originele Super Lucky's Tale-titel. Wat vind je van wat er speelt in Playfull Studio? Heb je hun laatste poging gespeeld?

In de tussentijd heb je dat gehoord Reggie Fils-Aimé heeft het Nintendo-logo opgeslagen van een restyling?