met Steins; Gate 10e verjaardag nu begonnen, MAGES aangekondigd dat de ontwikkeling van Steins; Gate 0 Elite is begonnen, hoewel de datum, prijs en platforms waarvoor het zal worden gepubliceerd nog onbekend zijn.

Steins; Gate 0 Elite is een direct vervolg op Steins; Gate Elite, uitgebracht in 2018 in Japan en 2019 in de rest van de wereld voor PlayStation 4, PlayStation Vita, Switch, Windows en iOS.

Het verhaal van de grafische avonturen van Steins; Gate begint in 2009 met de gelijknamige game, exclusief voor Xbox 360, die vervolgens een reeks vervolgstukken zag, naast een manga en een anime-aanpassing.

Een ander belangrijk nieuws over de wereld van Steins; Gate is de aankondiging van één live actie tv-series opgenomen in Hollywood geproduceerd door Skydance Television (dezelfde fabrikant van Altered Carbon en Grace and Frankie). Het zal wereldwijd worden verspreid, hoewel de releasedatum onbekend blijft.

De laatste titel in de Steins; Gate-serie was My Darling's Embrace, beschikbaar voor Switch, PlayStation 4 en PC via Steam, waaraan Switch-gebruikers konden toetreden tot de exclusieve Steins; Gate 0. De datum van de nieuwe titel is nog steeds een mysterie, maar voor meer informatie over de wereld van Stens; Gate kun je altijd de Officiële site.