Disco Elysium is een RPG-titel die indruk heeft gemaakt op liefhebbers van het genre met zijn moeilijkheid en diepgang, maar die binnenkort nog moeilijker zal worden.

Als je door een moment Disco Elysium te spelen hoopte dat het moeilijker zou zijn, zullen je gebeden snel worden beantwoord, in feite de ontwikkelaar ZA / UM lijkt dit verlangen te hebben waargenomen en zo in de volgende update vinden we de Hardcore-modus. Nu staat het spel niet bekend om zijn grootmoedigheid, integendeel, de titel dwingt de speler om zoveel mogelijk in zijn hersenen te knijpen om de verschillende obstakels te overwinnen, maar er is een zekere mate van masochisme voor nodig om een ​​hogere moeilijkheid te willen.

Serieus, de hardcore-modus verhoogt het aantal te passeren controles, wat een aanzienlijke toename van de moeilijkheidsgraad betekent. Naast de cheques ontvangen we minder geld, wat betekent dat we alles wat we hebben moeten koesteren en in het geval van het doorverkopen van een deel van onze inventaris om rond te komen, uiteraard zullen de prijzen van de items in de uitverkoop ook hoger zijn. Naast het economische gedeelte, zal de manier van denken van onze detective ook veranderen en om helder te denken, zouden we verschillende manieren moeten begrijpen, zoals alcohol en sigaretten, die ons daadwerkelijk zullen helpen een niveau te bereiken voordat we ons op de lange termijn helpen .

We hopen dat je klaar bent om Disco Elysium in hardcore-modus onder ogen te zien. Wat vind je van deze nieuwe moeilijkheid? Kijk je er naar uit om het spel op een hoger niveau aan te pakken of is de uitdaging die al in de titel staat al genoeg voor jou?

In de tussentijd heb je goden gehoord nieuwe Steam-verkopen om de maankalender te vieren?