Na het starten van de vieringen voor het nieuwe maanjaar Overwatch, Blizzard bereidt zich voor op het verspreiden van de feestelijke sfeer in andere spellen. haardplaat viert het begin van het jaar van de muis (niet te verwarren met het jaar van de draak van het spel) met één Speciale vechtpartij, beschikbaar vanaf volgende week en de details daarvan werden woensdag bekendgemaakt.

De speciale Brawl Lunaire zegeningen zal beschikbaar zijn op woensdag 29 januari, en spelers zullen een klasse kiezen en een willekeurig kaartspel krijgen, evenals een van de drie zegeningen te kiezen, die elk een ander voordeel bieden. Hier zijn de beschikbare zegeningen, één voor elk sterrenbeeld van de Chinese horoscoop:

 • Zegening van de hond: wanneer een minion wordt opgeroepen onder jouw controle, geeft hij hem "Deathrattle: Summon a 1/1 Mastiff".
 • Zegen van het varken: wanneer een minion onder jouw controle wordt opgeroepen, leg je een munt in je hand.
 • Rat Blessing: Wanneer een minion wordt opgeroepen door (3) Mana of minder onder jouw controle, geeft dit Wedergeboorte.
 • Zegening van de Yak: wanneer hij opgeroepen wordt, geeft een minion onder jouw controle hem +3 gezondheid.
 • Blessing of the Tiger: wanneer hij wordt opgeroepen verleent een minion onder jouw controle hem +1 aanval.
 • Rabbit Blessing: Wanneer een minion wordt opgeroepen door (3) Mana of minder onder jouw controle, verleent het hen Assault.
 • Blessing of the Dragon: Wanneer je een spreuk uitspreekt, leg je een willekeurige draak in je hand
 • Zegen van de slang: Wanneer een minion wordt opgeroepen uit (3) Mana of minder onder jouw controle, verleent het hem Stealth.
 • Zegening van het paard: je spreuken kosten (1) minder.
 • Zegening van de schapen: herstel (3) de gezondheid van een onbeschadigd karakter aan het begin van je beurt.
 • Blessing of the Monkey: transformeer aan het einde van je beurt je willekeurige minion in een minion die (1) meer kost.
 • Blessing of the Rooster: Wanneer je je Hero Power gebruikt, richt het twee schade aan een willekeurige vijand

Maar de vieringen voor het maanfestival gaan verder dan de Brawl. Spelers ontvangen acht speciale missies tijdens het speciale evenement dat Gold en Magic Dust verdient. Dit alles zal beschikbaar zijn voor de gehele duur van het evenement, van 29 januari tot 12 februari.

Ondertussen heb je misschien ook nog een nieuwigheid gemist. Het single-player avontuur "The Awakening of Galakrond" is nu beschikbaar, maar de veranderingen gaan nog dieper. Blizzard heeft een vrijgegeven bijwerken zeer belangrijk voor de Battle-modus, die een afwisseling van Heroes en Servants zag.

De volgende helden zijn toegevoegd:

 • Tirion Fordring: Eervolle Brigade: [Kosten 1] + 1 / + 1 voor minions die geen type hebben
 • Molenhuis Manalampo: Mana storm: [Passief] Minions kosten 2 goud. Herladen kost 2 goud. Je begint met 2 goud.

Terwijl Tirion en Millhouse meedoen aan de strijd, begroet Sir Pinnus Mrrgglton ons nu. Blizzard heeft echter verzekerd dat het binnenkort in een nieuwe vorm zal donderen.

Ondertussen zijn ook de beschikbare Minions aanzienlijk gewijzigd. De Jailer, een exclusieve Servant of the Battle-modus, en de Demonic Servant, geïntroduceerd door het avontuur "The Awakening of Galakrond" zijn toegevoegd. De gevangenbewaarder is een 3/3 Provocatie met een doodsrammelaar die een 1/1 Imp oproept. Demonic Servant werkt precies zoals zijn standaard tegenhanger, met een Deathrattle die zijn aanval toevoegt aan een van je willekeurige Minions. Shadow of the Void is in plaats daarvan verwijderd uit de selectie van minions, terwijl Zapp Luceviva Dorato een verbetering heeft ontvangen in de vorm van Mega-Fury of the Wind.

We zullen de gevechtsmodus en het hoofdspel in de gaten houden, omdat Blizard regelmatig updates voor haar kaartspel wil blijven publiceren.