LOS ALTOS, Californië - (BUSINESS WIRE) -Golden Poppy Inc debuteerde een geheel nieuw, meeslepend, educatief, augmented reality gaming-systeem dat de hogere-orde engineering van het meisje, Engelse taalkunst, sociale en emotionele ontwikkeling versnelt in een spelgebaseerd mobiel buitensprookje met: Mysterieuze verdwijning van Unicorn Blue op CES 2020 eerder deze maand. De premiere box-suite is momenteel beschikbaar om te bestellen goldenpoppy.net tegen een introductieprijs van USD 49.99, 10% korting op de verkoopprijs.

"Door dit spel te spelen leren meisjes denken en zich gedragen als een kampioen," deelde oprichter en moeder van drie Carrol Titus. "Ons doel met dit nieuwe spel is om jonge meisjes te helpen zelfbewustzijn en vaardigheden te ontwikkelen om samen te werken, te onderhandelen, contact te maken met de natuur, contact te maken met vrienden, een nieuw sprookje te verwerven, te lezen, problemen op te lossen, nieuwe vaardigheden te verwerven in STEM, in te vliegen 3D en spontaan sprinten als een magische eenhoorn met vreugdevolle zelfexpressie. "

Gepositioneerd als het enige meisjesspel ter wereld om het beste van fysiek, digitaal en biologisch spel te integreren, The Mysterious Disappearance of Unicorn Blue duurde drie jaar om te perfectioneren. Goed ontvangen op CES begin januari en genomineerd voor een KAPi-prijs in STEM omvat de premiere box-suite een augmented reality-groep en selfie-fotocabine om de magie van vriendschap en eenhoorns te ontdekken. De game toont ook een Enchanted 3D Forest - waar meisjes leren vliegen, springen en draaien als fee-astronauten, en beschikt over exclusieve STEM-video's die de vaardigheden uit het spelen van de game uitbreiden.

Ga voor meer informatie of om vandaag nog een bestelling te plaatsen http://www.goldenpoppy.net. Beschikbaar op iOS en Android.

Over Golden Poppy Inc

Golden Poppy Inc is opgericht in 2019 en is een startup met kantoren in Silicon Valley en Delaware. De startup is opgericht door Carrol Titus, echtgenote, moeder van drie, voormalige tech (Cisco, Sun, Visa) en start-up (Collinear Networks, Intensivate, Ujama) uitvoerend en afgestudeerd aan de Santa Clara's Graduate School of Business in Information Systems and Game Theorie en is een Woeffel Scholarship Winner. Als geheel bestaat het Golden Poppy Inc-team uit ouders, grootouders, zorgverleners, experts in vroeg leren, beeldend kunstenaars, innovators en technologen. Het doel van Golden Poppy is om van elk meisje de kampioen van haar eigen verhaal te maken en de eenhoorn van binnen te realiseren. Voor meer informatie, bezoek http://www.goldenpoppy.net.

Contacten

Victoria (Tori) Elder, Victori Solutions
Victoria@VictoriSolutions.com, 949-239-9220

Bron BEDRIJFSDRAAD