Alle liefhebbers van het epische verhaal van id Software ze kijken uit naar het nieuwe hoofdstuk DOOM Eternal en onder deze, zoals gebeurde met het vorige hoofdstuk, zijn er ook de eigenaren van Nintendo Switch.

Na het uitstekende conversiewerk van de Paniekknop (die ook Wolfenstein 2 en Warframe naar de hybride console bracht), Eternal zal ook worden geoptimaliseerd door de Texaanse studio, maar dit duurt langer dan andere versies. Hoe kunnen we hiervan leren? woorden di Marty Strattonje zult zelfs een beetje moeten wachten om DOOM Eternal op de Nintendo Switch te krijgen, maar je hoeft niet lang te wachten:

Het zal iets later worden uitgebracht dan de pc- en consoleversie, maar het is alleen omdat we de ontwikkeling eerst willen voltooien en vervolgens de titel aan Panic Button willen toevertrouwen. We weten dat onze partner eraan zal werken en de tijd zal nemen om het op de Nintendo Switch te perfectioneren.

Hiervoor hebben we nog geen lanceringsdatum, maar het zal geen grote vertraging zijn: Paniekknoppen zijn meesters op het Nintendo-platform.

DOOM Eternal arriveert op pc en console, exclusief Nintendo Switch, op 20 maart 2020; we hopen dat we niet lang hoeven te wachten om dit waarschijnlijke meesterwerk te spelen, zelfs op de hybride console.