Cyberpunk 2077 het is waarschijnlijk de meest verwachte game die in 2020 komt. CD Projekt Red werkt al zeven jaar aan de titel. Er zijn er niet een paar en sommige fans vroegen zich onvermijdelijk af waarom de Poolse ontwikkelaar besloot om Cyberpunk 2077 met nog eens vijf maanden uit te stellen, van april tot september 2020.

Cyberpunk 2077 is uitgesteld om CD Projekt Red genoeg tijd te geven om het spel te voltooien, wat bugs te repareren en het spel te testen. in een tweet Marcin Iwinski en Adam Badowski, respectievelijk mede-oprichter en hoofd van de studie, zeiden dat het spel afgelopen en speelbaar was. Vanwege de grootte en reikwijdte van Night City duurde het echter langer om ervoor te zorgen dat de game perfect was.

Veel fans hebben niet goed op het nieuws gereageerd, maar de waarheid is dat een late game beter is dan een imperfecte game. We wachten al jaren op de komst van Cyberpunk 2077, en als een paar maanden de ervaring zullen verbeteren, welkom.

We herinneren je eraan dat Cyberpunk 2077 beschikbaar zal zijn op PlayStation 4, Xbox One, PC en Google Stadia op 17 september 2020.