Temtem, de game waarmee we op dezelfde manier kunnen vangen en vechten als Pokémon, wordt geleverd met een trailer die de sociale functies laat zien.

Wie van jullie heeft nog nooit van Temtem gehoord? De nieuwe online RPG geïnspireerd door de Pokemon-saga, waarmee we onze favoriete monsters kunnen vangen en bestrijden zal binnenkort in beta zijn, toont zich nu met een nieuwe trailer waar we de sociale elementen van binnen kunnen bewonderen.

Humble Bundle-uitgever en Crema-ontwikkelaar hebben hun krachten gebundeld om ons een nieuw spel te brengen waar we kunnen genieten van een vrolijke en brede kaart die naar het avontuur gaat, zelfs samen met een vriend, of je nu in PvP wilt vechten of de krachten wilt bundelen om moeilijke tegenstanders te verslaan.

Een van de functies die we in de trailer zien, is om uit te wisselen en rond te gaan met wie we maar willen, vrienden of nieuwe avonturiers en voor het geval we ook lid kunnen worden van een club. Temtem zorgt voor een campagne van 20 uur en meer waarbij 4 verschillende Boss Dojo en 76 Temtem worden vastgelegd en getraind samen met de mogelijkheid om ons personage aan te passen. De game komt heel dichtbij in het worden van een MMO-versie van Pokémon, althans voor nu.

Als de titel je inspireert en je bent een grote fan van Pokémon, begin dan met het spel in de gaten te houden ook op de Steam-pagina. Wat vind je van deze titel? Maar bovenal, als je nog steeds niet zeker bent over het spelen van Pokemon Swords en Shield, Ik laat je bij onze beoordeling.