Sommigen van hen die zich waagden aan Monster Hunter World's DLC, Iceborne, merkten dat ze game saves waren verwijderde.

Monster Hunter World: Iceborne werd gisteravond op pc uitgebracht. Hoewel de lancering zonder bijzondere problemen plaatsvond, ervaren sommige spelers er een heel serieus. Zodra het spel begint, voert Monster Hunter World een controle het opslagbestand. In dit stadium ontvingen sommige spelers een melding op het scherm waarin stond dat 'geen compatibele opslag gevonden. "Als u na deze waarschuwing doorgaat, maakt de game automatisch een nieuwe save, overschrijft de vorige.

Als je cloudopslag voor Monster Hunter World hebt ingeschakeld, wordt de oude opslag vervangen zodra je het spel verlaat. Dit feit heeft velen op de vlucht genomen en onder andere is het nog niet duidelijk wat het precies bepaalt.

Sommigen denken dat het te maken heeft met mods, terwijl anderen geloven dat de fout verschijnt als je je gedurende een bepaalde periode niet hebt aangemeld bij Monster Hunter World. In dit geval hebt u mogelijk een gemist het formaat van reddingsoperaties wijzigen vond plaats na de lancering.

Monster Hunter World

Omdat de game het oude formaat niet lijkt te kunnen lezen, stelt het voor om een ​​nieuwe save te maken die natuurlijk het wordt niet aanbevolen. Het probleem lijkt vrij wijdverbreid te zijn, zelfs zo dat er verschillende posts op staan Stoom, Resetera en anderen die klagen over de situatie.

Als je het spel nog steeds moet starten nadat Iceborne is uitgebracht, is de beste oplossing voor dit moment misschien om een ​​back-up van je save te maken. Het bestand bevindt zich meestal in het pad "Steam \ Gebruikersgegevens \ (uw stoomgebruikers-ID-nummer) \ 582010."

Maak ook een back-up van de map "saveata_backup" in de hoofdmap van het spel.

Het bewaren van een kopie van uw opslagbestand kan handig zijn als u een veilige overdracht.