Bungie, die de leiding had over de ontwikkeling van Destiny 2, heeft aangekondigd dat er volgende week een shirt op de markt komt. De winst uit de verkoop hiervan zal echter worden gebruikt voor een deugdzame oorzaak: brand bestrijden dat Australië tegenwoordig op zijn knieën wordt gebracht en zo de lokale diersoorten beschermt.

Branden in Australië hebben tot nu toe meer dan 2000 huizen bereikt, ten minste 25 levens ontnomen en meer dan een miljoen weerloze dieren. De effecten zijn geweest katastrofisch, met met rook bedekte steden, hele landelijke gebieden zwaar getroffen, en gevraagd om hulp van brandweerlieden uit andere landen. op CNET er is een bijgewerkte beschrijving van de situatie beschikbaar, evenals informatie over hoe u kunt helpen. En nu is Bungie direct betrokken in fondsenwerving.

Destiny 2

In het laatste bericht gepubliceerd door Deze week op BungieChristine Edwards, stichtingsmanager, heeft een bepaald initiatief aangekondigd. een T-shirt in beperkte oplage Destiny 2-thema, vergezeld van een code om een ​​embleem in de game in te wisselen 'Ster licht, ster helder"Zal beschikbaar zijn in de Bungie Store tussen 16 en 18 januari, tot de wekelijkse reset. Het ontwerp is nog niet openbaar gemaakt.

De inkomsten uit de verkoop van deze specifieke Destiny 2-shirts worden verdeeld over twee verenigingen die actief betrokken zijn bij de strijd tegen het fenomeen in kwestie. De eerste is DRADEN, gewijd aan het beschermen van de Australische habitat en dieren in het wild. De tweede Landelijke brandweer in New South Walesis echter recentelijk in actie genomen om branden te bestrijden.

De acteur van Thor, Chris Hemsworth, heeft al een miljoen dollar gedoneerd en andere bijdragen komen van veel mensen van over de hele wereld, zowel van particulieren als van echte organisaties. Wat vindt u van dit initiatief? Laat het ons weten in de comments.