Gedurende de dag gisteren, 9 januari, heeft Nintendo geprofiteerd van de Pokémon Direct om terug te komen om te praten over Pokémon Sword en Shield, met nieuws dat in feite is revolutionairen de aanpak van Game Freak naar hun hoofdtitels gewijd aan pocketmonsters. Met de Expansion Pass is een nieuw pad gemarkeerd voor het gelukkige Japanse merk, dat nooit DLC had ontvangen die de inhoud van de basistitel kon aanvullen. Ongetwijfeld zouden veel fans hun neus kunnen opdraaien voor deze keuze, gezien het feit dat Sword en Shield al geleden hebben zeer harde kritiek door de "pokéfanatica" gemeenschap. De discussie over het overdreven gebruik van DLC om gebruikers te dwingen hun portemonnee te heropenen is immers nooit echt gestopt met het opblazen van de harten van de meesten, en inderdaad een dergelijke controversiële titel als Sword / Shield zal niet ontsnappen aan de toorn van de tegenstanders, maar ongeacht de kritiek (terecht of ongegrond), wat kunnen we verwachten van de extra inhoud die wordt verwacht tijdens dit intrigerende 2020?

Afbeeldingsresultaten voor pokemon dlcEen hele nieuwe wereld

Zoals al aangegeven in vorig artikel, The dubbele downloadbare inhoud zal worden verdeeld in twee fasen: The Lonely Isle of Armour e De besneeuwde landen van de kroon. De Galar-kaart zal daarom een ​​meer dan bescheiden uitbreiding ondergaan, waardoor niet alleen de horizon en het aantal mogelijke activiteiten voor alle coaches worden uitgebreid, maar ook invulling un Pokédex eigenlijk niet zo gevoed in de basistitels. Naast de uitgebreide gameplay-mogelijkheden, te vangen monsters en nieuwe coöperatieve functies, kan deze uitbreidingspas een aanzienlijke impact hebben op de toekomst van de serie. Ondertussen, zijn feitelijke aanwezigheid ondermijnt de traditionele praktijk van bijwerken van de titels via een review van hetzelfde ongeveer een jaar na de releasedatum, en dit kan alleen maar een genoegen zijn. De haakjes White / Black 2 buiten beschouwing gelaten die daadwerkelijk een gevoel van bestaan ​​hebben gekregen dat verder ging dan de eenvoudige praktijk van het melken, de "vernieuwde" titels leverden vaak geen massa's inhoud op die de kosten van de volledige prijs opnieuw rechtvaardigden, althans ten opzichte van de spelers die het aanbod al bij de uitgang van het hoofdstuk hadden betaald. Als gevolg hiervan, verwelkom de komst van DLC zoals die van gisteren, niet alleen om een ​​kleine afvoer te voorkomen, maar vooral met het oog op een avontuur dat zichzelf kan vernieuwen en de gebruiker terug kan brengen om het spel te bestrooien zonder opnieuw te moeten beginnen. Per saldo zou deze pas de eerste in een lange reeks en, voor zover de praktijk van de Game as a service tot op heden is het niet al te veel geluk geweest, en bijgevolg als positief beschouwd, is het legitiem om te vragen of het geen mogelijke manier is om verder te gaan met de Game Freak-titel. Hoe moeilijk het ook is om te geloven dat Nintendo (of Game Freak zelf) zo kan kiezen, blijkbaar zo ver van het marktperspectief dat het Kyoto-huis tot nu toe heeft aangetoond, het zou een interessant aspect zijn voor een merk dat, willens en wetens heeft het op zijn minst een snufje innovatie nodig. Natuurlijk, compromis is altijd mogelijk en er bestaat geen twijfel over dat er een middenweg is tussen de oude manier om de Pokémon-titels te begrijpen en het verplaatsen vanuit het perspectief van "Gaas" (dat altijd het slechtste acroniem in de geschiedenis van het medium zal blijven), maar wie weet of het niet echt door een serie gaat van goed getimede DLC's die het merk definitief kan slagen om zichzelf te vernieuwen.

Afbeeldingsresultaten voor pokemon dlc

Wil je me uitdagen?

De andere intrigerende kant van de medaille die deze DLC's betreft, zal zich richten op de competitieve kant van Pokémon Sword en Shield, de aanwezigheid van nieuwe wezens en de komst van exclusieve Gigamax-vormen, ze zullen het e-sports panorama van de productie doen schudden. Hoewel het nog steeds niet kan vertrouwen op een echte metagame, die waarschijnlijk in de loop van deze dagen vorm zal krijgen met de eerste grote toernooien, is er geen twijfel dat het enten van meer dan 200 nieuwe Pokémon, inclusief echte negentig stukken, zal gaan om de samenstelling van de teams van professionele en niet-professionele spelers zeker te veranderen. Ook in deze zin kan de aanwezigheid van reguliere DLC resulteren in een verademing zonder gelijke voor het hart van de PvP-ervaring, een component die, indien aanwezig in een titel, constant levend en fris moet worden gehouden, waarbij een plotselinge stagnatie.

Afbeeldingsresultaten voor pokemon dlc

Ticket alstublieft!

Naast speculatie en rituele analyse is het moeilijk om de kwaliteit van het aanbod van deze uitbreidingspas uit balans te brengen. ongetwijfeld interessant. Het is waar dat de laatste Galarische incarnatie wordt geplaagd door tal van defecten, maar het is tegelijkertijd goed om te proberen de opname op de meest geschikte manier aan te passen. De gepresenteerde DLC lijkt eigenlijk heel goed, enorm en met een massa inhoud die de ticketprijs rechtvaardigt, niet te zout om eerlijk te zijn. Natuurlijk, vervelende verrassingen kunnen altijd om de hoek zijn, maar terwijl je zo objectief (of sceptisch) mogelijk blijft, is het onmogelijk om niet naar deze DLC's te kijken met op zijn minst een kleine glimlach op hun lippen.