The Pokémon Company kondigde hij zojuist aan de komst van een verscheidenheid aan aanvullende inhoud voor Zwaard en schild Pokémon, die zal worden verspreid via Uitbreidingspas voor een vergoeding vanaf Juni 2020. Dit zijn de eerste details su Het eenzame eiland van harnas e Het besneeuwde land van de kroon!

Zwaard en schild Pokémon

De eerste DLC's in de geschiedenis in de hoofdserie Pokémon-spellen worden onderverdeeld in twee golven, respectievelijk verdeeld in juni en herfst van dit jaar. De nieuwe gebieden in Pokémon Sword en Shield zullen volledig effectief zijn Wilderland met de mogelijkheid van verplaats de game view vrij door de analoog rechts te gebruiken.

Urshifu

In Het eenzame eiland van harnas we zouden de gelegenheid hebben om het eiland te verkennen dat je zijn naam geeft, waarvan het hoofdthema dat van is groei. We zullen elkaar daar ontmoeten Mosterd, mentor van de Galar-kampioen Dandel die ons vergezellen tijdens het avontuur samen met het legendarische eiland: Kubfu, een worstelbeer die zal kunnen evolueren naar Urshifu Single shot stijl e Pluricolpo-stijl, met verschillende kenmerken, afhankelijk van de vorm en zelfs twee Gigamax-vormen verschillend van elkaar. De ontwikkelaars beloven het ook nieuwe Pokémon die oorspronkelijk niet in Galar te zien waren, nieuwe functies en nieuwe objecten en kleding unreleased, zelfs exclusieve Gigamax-formulieren voor Venusaur, Blastoise en de meest eerste pocket monsters van Pokémon zwaard en schild.

Calyrex

Met de tweede DLC kunnen we Pokémon Sword and Shield verkennen De woestenij van de kroon waar, naast nieuwe en oude Pokémon (voor een totaal van meer dan 200 wezens dan die in de titels van achtste generatie), legendarische items en Pokémon zoals de mysterieuze Calyrex we zullen elkaar kunnen ontmoeten de Galar-vormen van Articuno, Zapdos en Moltreszelfs oud en nieuwe Regi. Het hoofdthema is dat vanscouting, zozeer zelfs dat er een beschikbaar komt coöperatieve functionaliteit waarin ze kunnen worden verkend de ondergrond van de heide samen met een kleine groep vrienden om legendarische Pokémon van de te vangen vorige titels van de serie.

Zwaard en schild Pokémon

De Pokémon Sword and Shield-uitbreidingspas het kan nu worden gekocht in de eShop van Nintendo Switch voor de hoeveelheid 29,90 €. Volgens de woorden van Junichi Masuda e Shigeru Ohmori, de release van deze DLC's en de komst van Pokémon in de wereld van extra betaalde content zal het einde betekenen van de traditie van de saga om bijgewerkte titels uit te brengen quali Crystal Pokémon, emerald, Wit 2Zwart 2. Je had liever gehad Pokémon Ultra Sword en Ultra Shield een jaar later of verkiest u deze nieuwe content release-methodiek?