Of een game moet worden ontwikkeld het is helemaal geen probleem, kan het recht blijken te zijn om de regels code naar believen te manipuleren veel gecompliceerder. Dat is wat hij heeft geleerd Ragnarok-spellen, Uitgever schuldig bevonden om de Firma te hebben die verantwoordelijk is voor het creëren Rune 2 uit een groep van koppige ontwikkelaars.

Rune 2

ze waren net 24 uur doorgebracht van de release op Epic Games Store van de titel RPG Rune 2 wanneer de Studio verantwoordelijk is Human Head Studios kondigde de sluiting aan wegens financiële problemen, met opeenvolgende transmigratie van het hele ontwikkelingsteam naar Roundhouse Studios (eigendom van de bekende Bethesda). Het lijkt er echter op dat ondanks de overname was nu geformaliseerd, hebben de ontwikkelaars van Rune 2 weigerde toegang te verlenen tot de bestanden waaruit de titel bestaat, wat resulteert in het einde van de ondersteuning ervan en een reeks van juridische acties door de uitgever zelf.

Rune 2

In de laatste fase van dit bizarre verhaal wint Ragnarok Games de bovengenoemde rechtszaken en herwinnen van totale controle van Rune 2 en zijn toekomst, met de belofte om aan de ondertussen geïdentificeerde bugs te werken en deze zo snel mogelijk aan te bieden patches om ze te corrigeren helemaal.

Un bitterzoete afwerking voor een verhaal ten zeerste controversieel, afhankelijk van of u besluit te juichen voor het team dat verantwoordelijk is voor het maken van Rune 2 of voor degenen die de controle over de ontwikkeling hebben verworven.