Alienware het verraste het publiek zodra het begon CES 2020 aankondigend dat hij aan een werkt hybride console die zoveel lijkt op degene die is gelanceerd door Nintendo in 2017, maar dat belooft dat bieden veel meer. hier UFO concept, de console die de hele bibliotheek wil meenemen Stoom op palm van je hand!

UFO concept

Op Concept UFO-papier lijkt het identiek aan Nintendo Switch: een centrale eenheid bestaande uit een 8-inch scherm compleet met achterstandaard, aan welke kanten ze zijn verbonden twee controllers uitgerust met analoog en alle geschikte invoertoetsen. Het ontbreekt niet aan de mogelijkheid om via een HDMI-kabel te worden aangesloten op een monitor of televisie waardoor het in alle opzichten een PC hersteld: Concept UFO is namelijk uitgerust met Windows 10 en het is compatibel met alle beschikbare applicaties.

Ondanks beloften prestaties om te schreeuwen in lijn met de nieuwste titels triple A, Alienware heeft nog niet gedeeld met het publiek geen informatie over de interne componenten van Concept UFO, net zoals hij elk detail met betrekking tot de duur van de levensduur van de batterij (element critico in een console met zulke hoge grafische verwachtingen).

UFO concept

Degene gepresenteerd door Alienware daarom lijkt het alleen maar een embryonaal idee nog steeds in diepe ontwikkeling, waarover we zullen horen, altijd als u kiest voor de marketing ervanin een lange tijd. Nvidia Shield e Smach Z zijn slechts twee van de producten die geprobeerd hebben hometitels naar het scherm van een draagbare console te brengen, tekortkoming helaas jammerlijk. Zal Concept UFO slagen waar anderen gedwongen zijn met pensioen te gaan en de hegemonie van Nintendo Switch aan te vechten?

UFO concept