De Cinema Today-website heeft de opnames onthuld van de top tien Japanse familiefilms van deze 2019. Interessant is dat er in de ranglijst maar liefst zes anime en twee op manga gebaseerde live-actie zijn. Weathering With You staat stevig aan de top van deze intrigerende ranglijst:

1 - Weathering With You ($ 129)

2 - Detective Conan: The Fist of Blue Sapphire (86,2 miljoen)

3 - Koninkrijk ($ 52,7)

4 - One Piece Stampede ($ 50,9)

5 - Doraemon the Movie: Nobita's Chronicle of the Moon Exploration ($ 46,1)

6 - Masquerade Hell ($ 42,7)

7- Dragonball Super: Broly ($ 36.8)

8 - Tonde Saitama ($ 34,6)

9 - Kioku ni Gozaimasen! ($ 33,1)

10 - Mewtwo Strikes Back Evolution ($ 27,4)

Resultaatafbeeldingen voor verwering met u "

Een welverdiend succes voor Weathering With You en zijn getalenteerde regisseur: Makoto Shinkai die, nog steeds sterk met het succes van Your Name, nieuw publiek en critici verovert met een eenvoudige maar ontroerende film.