Een van de verrassingen van dit rijke 2019 is absoluut Untitled Goose Game. De zeer gevederde titel was een echte bliksemflits, in staat om publiek en kritiek in een zeer korte tijd te verbrijzelen, en ook opmerkelijke successen te behalen (commercieel en anderszins).

House House Games wist waarschijnlijk dat ze een titel hadden met een niet onverschillig charisma in hun handen, maar het is tegelijkertijd duidelijk dat ze nooit zo'n succes hadden verwacht. In slechts drie maanden heeft de titel meer dan een miljoen verkochte exemplaren overschreden, een echt lovenswaardig en onverwacht resultaat.

Dankzij het succes van Untitled Goose Game kunnen ontwikkelaars nu titels en gekke ideeën blijven maken, het is alleen de vraag of ze het gekke avontuur met zwemvliezen kunnen waarmaken.

Resultaatbeelden voor naamloos gansspel 1080 "